Despre Noi

Descrierea pensiunii Perla Padurii
  •     Pensiunea Perla Padurii are o  capacitate de cazare de 40 locuri în 8 camere si 2 apartamente, toate dotate cu baie proprie şi terase . Oferim servicii de 4* şi garanţia unui vacante de neuitat. Toate camerele sunt dotate cu încălzire centrală şi apă caldă, internet Wi-Fi şi TV.
  •     Restaurantul pensiunii are o capacitate totală de 80 locuri iar sala de conferite 60 locuri. Aici se pot servi preparate culinare din bucătăria tradiţională şi se pot organiza programe tradiţionale speciale pentru grupuri.
  •     Detinem si o terasa  cu o capacitate de 40 persoane unde se poate servi micul dejun in aer liber de asemenea dispunem de parcare proprie.
  •     Pentru petrecera timpului liber pensiunea Perla Padurii va pune la dizpozitie o sala de recreere   (biliard, masa de tenis, fitness, etc) si o camera de joaca pentru copii (calculatoare in retea, tobogan, jucarii, etc.)

Pensiunea se poate închiria la capacitate maximă sau pe camere.

Drumetii

Recomandam trasee turistice superbe care incep de la cabana pana pe platoul muntilor unde veti intalni un peiasj uimitor de salbatic. Cateva din obiectivele turistice: Varful Ineu, Lacul Lala, Muntii Suhardului, Vf. Omul, Cascada Cailor, Poiana Narciselor. 

Puncte de interes

Turistii pot sa viziteze locuri mirifice din  Parcul National Muntii RodneiPoiana cu narcise, Versanti intregi  cu  Bujori de munteLacul Lala, Lacul Stiol, Cascada Cailor, Pestera Cobase,Varful RosuVarful Ineu, Varful Omu si multe alte atractii. 
    

Locatie

Pensiune Perla Padurii  este situata pe Valea Mariilor la poalele muntilor Rodnei si muntilor Suhard. Padurile de rasinoase ce o inconjoara asigura cel mai curat si pur aer de munte bogat in ozon si fitoncide.